Затворник почина след сбиване в Бургас. Двама лишени от свобода са

...
Затворник почина след сбиване в Бургас. Двама лишени от свобода са
Коментари Харесай

66-годишен е затворникът, който е починал след сбиване в бургаския затвор

Затворник умря след сборичкване в Бургас. Двама лишени от независимост са се спречкали, при което единият е бил погубен, а по това време е имало единствено един надзорник край тях, научи NOVA.

Мъжете на 30 и 66 години са изтърпявали наказване за осъществени обири. По време на спречкването по-възрастният пада на земята, след което дошлият на място доктор установи гибелта. 

На място е осъществен оглед от служители от „ Криминална полиция ” и отдел „ Разследване ” при ОДМВР. По тялото на умрелия не са открити забележими съществени контузии. То е откарано за аутопсия. Към момента не може да се удостовери причинно-следствена връзка сред спречкването и настъпилата гибел, разясняват от полицията. 

По-късно от Министерството на правораздаването потвърдиха за спречкването сред двамата лишени от независимост, случило се към 11 ч. „ Минути, откакто те са били разтървани, на единия от участниците в случая му прилошава и по-късно почива ”, изясняват от ведомството.

Министърът на правораздаването Атанас Славов е разпоредил инспекция на случая. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР